top of page

SLIPPERS (OUD)

Slippers, sandalen, pantoffels & sloffen

In de tuin, binnenshuis of op zomervakantie. Het zijn voorbeelden van momenten waarop we vaak geen schoenen dragen, maar slippers, sandalen pantoffels of sloffen.

Voor veel mensen met voetklachten is het lopen op slippers, sandalen, pantoffels of sloffen een utopie. Dat hoeft niet meer!

Slippers, sandalen, sloffen, op maat, Sandalinos, Zlippo, steunzolen,
 ,,Maak online een afspraak.
  Snel en eenvoudig.''
U ontwerpt zelf uw slipper of sandaal

Uw nieuwe slippers en/of sandalen van Zlippo stelt u helemaal zelf samen. Van elk model zijn er vele materialen en kleurcombinaties mogelijk. Zo creëert u zelf uw eigen unieke comfortabele slippers en/of sandalen. 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bent u in het bezit van onze steunzolen op maat, dan kunnen deze één op één gekopieerd worden naar uw op maat gemaakte slippers of sandalen.  Hierbij wordt natuurlijk gekeken naar de lengte en breedte van elke voet.
 

U maakt telefonisch een afspraak en kijkt eventueel al naar de mogelijkheden via onderstaande link (Zlippo) of u kijkt op onze Facebook pagina naar foto's van eerder geleverde modellen.

Tijdens de eerste afspraak wordt samen met u gekeken welk model aan uw wensen voldoet en u maakt een keuze uit de vele kleurcombinaties die mogelijk zijn. Levertijd en het vervolgtraject zijn afhankelijk van het merk dat u kiest.

Lees hierover meer via bovenstaande links (Zlippo​).

bottom of page